Menu

Schema

Schema för Jonas Paulmans planteringsresor

Jonas Paulman cyklar runt i Sverige och planterar träd i samarbete med förskolor, skolor, kommuner, företag, föreningar och andra organisationer. Genom att beställa plantering av Barnens Träd stödjer de Jonas Paulmans arbete med att uppmärksamma FN:s barnkonvention och kampen för barnens rätt i samhället.

Nya bokningar av trädplanteringar strömmar in året runt och de utförs sedan under vår, sommar och höst i samband med Jonas Paulmans cykelrundor till de aktuella orterna.

Planteringar 2022
Under de senaste två åren har coronapandemin orsakat att många planteringar ställts in. När restriktionerna så lättat är det dags för Jonas att hoppa upp på cykeln igen. Två rundor är hittills planerade:

Den lilla rundan - Start den 20 april 2022 i Jönköping. Turen går via städerna Jönköping, Gränna, Tranås, Mjölby, Linköping, Söderköping, Norrköping, Nyköping, Trosa, Järna, Grödinge, Nynäshamn och avslutas på Valborgsmässoafton den 30 april på Dalarö i Stockholms skärgård.

Den stora rundan - Start den 23 maj 2022 i Göteborg. Turen går via Varberg, Halmstad, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Klippan, Hässleholm, Karlshamn, Ronneby, Karlskrona, Torsås, Kalmar, Påskallavik, Oskarshamn, Västervik, Gamleby, Valdemarsvik, Söderköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje, Stockholm/Södermalm och avslutas i Haninge, söder om Stockholm, den 11 juni i samband med Haninge kulturfestival som öppnar klockan 13:00.

Boka en plantering du med
Vill du boka en plantering? Du är varmt välkommen att kontakta Jonas Paulman direkt. Se kontaktsidan för mer information och intresseanmälan.
 

På bilden syns ett av de träd som planterats för Barnens Träd i Vi-skogen i Kenya.