Menu

Schema

Schema för Jonas Paulmans planteringsresor

Bokning av nya trädplanteringar pågår året runt. Jonas Paulman planerar in aktuella orter och planteringar i två olika rundor; en liten och en stor.

Lilla rundan går under vecka 17, mellan den 23 och 28 april 2018. Då cyklar Jonas Paulman från Huskvarna till Tranås, Linköping, Norrköping vidare till Nyköping, Södertälje och Botkyrka/Huddinge för att avsluta i Hågelbyparken den 28 april, klockan 13.00. Den sista biten går det att cykla tillsammans med Jonas, från Tumba till Hågelbyparken. Samling sker vid grillkiosken vid kommunalhuset i Tumba kl. 12:30. Kom ihåg trafiksäker cykel och hjälm! 

Stora rundan startar den 21 maj och Jonas kommer att cykla från Göteborg, via Skåne och ostkusten upp till målet i Stockholm. Det är åttonde året han cyklar "Stora rundan" och han beräknar att gå i mål den 9 juni. 

Längs med vägen är det skolor, förskolor, kommuner, organisationer och företag som beställt plantering av Barnens Träd. På så sätt stödjer de Jonas Paulmans arbete med att uppmärksamma FN:s barnkonvention och kampen för barnens rätt i samhället.

Boka en plantering du med
Vill du boka en plantering? Då är du varmt välkommen att kontakta Jonas Paulman direkt. Se kontaktsidan för mer information och intresseanmälan. 

På bilden syns ett av de träd som planterats för Barnens Träd i Vi-skogen i Kenya.